LESPAKKETTEN

Je verwacht op deze pagina waarschijnlijk een overzicht van lespakketten. Dat is begrijpelijk, want de meeste rijscholen bieden lespakketten aan.

De ervaring leert echter, dat zulke lespakketten je vaak verplichten om te betalen voor dingen die je misschien niet nodig hebt. Bijvoorbeeld een theoriecursus of een tussentijdse toets. In lespakketten worden bovendien soms vage kostenposten genoemd. Ook is een praktijkexamen in zo’n lespakket meestal onnodig duur.

Wat betaal je bij Autorijschool Beeftink?

Autorijschool Beeftink houdt van eerlijkheid en duidelijkheid. Daarom betaal je bij Enkabee alleen voor de eigenlijke lessen. Een lesuur kost € 45,-.

De lessen kunnen per les of in termijnen betaald worden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Daarnaast kost het praktijkexamen bij ons maar € 199,-. Je mag het examenbedrag betalen op het moment dat je samen met Enkabee het rij-examen aanvraagt.

Bij Autorijschool Beeftink hoef je nooit bijkomende kosten te verwachten, en zeker geen financiële verrassingen.

Betaling in termijnen

Bij Autorijschool Beeftink kun je in termijnen betalen. Dat kan al in stappen van tien uur rijlessen per termijn. Je betaalt eenvoudig het uurtarief, keer het aantal uren dat je les neemt.
Zo blijven je rijlessen betaalbaar, en blijft het voor jou duidelijk wát je betaalt.

Vele mogelijkheden

Bij Autorijschool Beeftink heb je vele mogelijkheden. Alles kan gewoon overlegd worden.
De lesduur bepaal je zelf. Je kunt 1 uur lessen, maar ook 1,5 uur, of meerdere uren per les. Je kunt ook een spoedcursus nemen waarin je hele dagen lest.
Als het noodzakelijk is, kun je bij ons ook ’s avonds of op zaterdag lessen.